Αναζητούμε πάντα ικανούς μεταφραστές και διερμηνείς για συνεργασία μαζί τους σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Εάν θεωρείτε ότι διαθέτετε τα απαραίτητα προσόντα, παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην εταιρεία μας με σκοπό την εξωτερική συνεργασία.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε συνεργάτης της All Translations σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη της Ελλάδας ή του εξωτερικού, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπλήρωσε τη φόρμα :

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Το Μεταφραστικό Κέντρο All Translations προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας της. Εγγραφείτε σήμερα… προωθήστε τις υπηρεσίες του Μεταφραστικού Κέντρου All Translations … και κερδίστε προμήθειες επί των πωλήσεων.

Το γενναιόδωρο πρόγραμμα προμηθειών του Μεταφραστικού Κέντρου All Translations έχει σχεδιαστεί για να ανταμείβει τους επιτυχημένους συνεργάτες μας – προσφέροντας υψηλότερες προμήθειες στους συνεργάτες του Προγράμματος Συνεργασίας που επιτυγχάνουν υψηλότερες πωλήσεις. Όσο περισσότερο πουλάτε… τόσο μεγαλύτερη προμήθεια δικαιούστε.

Συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Συνεργασίας του Μεταφραστικού Κέντρου All Translations, ξεκινάτε ως «Σταθερός Συνεργάτης». Καθώς αυξάνετε τη μηνιαία αξία των πωλήσεών σας στο πλαίσιο του προγράμματος, μπορείτε να προχωρήσετε σε υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας – και μεγαλύτερη προμήθεια, με βάση τον παρακάτω πίνακα:

 

Επίπεδο συνεργάτη

Πωλήσεις ανά μήνα

Ποσοστό προμήθειας

«Σταθερός Συνεργάτης»

€0 έως €200

10%

«Επιτυχημένος Συνεργάτης»

€201 έως €500

15%

«Εξαιρετικός Συνεργάτης»

Πάνω από €501

20%

Προχωράτε επίσης σε υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας με ισχύ για 6 μήνες σε περίπτωση που μας συστήσετε 2 νέους πελάτες οι οποίοι θα καταστούν ενεργοί.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπλήρωσε τη φόρμα :

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

«Γίνετε Εξαιρετικός Συνεργάτης – και κερδίστε τη μέγιστη προμήθεια!!!»